l'estudi

L’enfoc del projecte sorgeix d’un doble compromís: la voluntat de donar una resposta tècnica a un context concret (programa de necessitats, pressupost, normativa, entorn...) i el desig de buscar la bellesa a través de l’obra construïda. Aquest procés persegueix la satisfacció de tots els que participen activament en el seu desenvolupament. En especial de clients i usuaris.

Un altra aspecte que es té en compte és la continuïtat. La continuïtat amb un entorn que hem de respectar, la continuïtat espaial, la integració de les instal·lacions, de la il·luminació, etc. Es dóna ènfasi a l’ús de la innovació. Nous materials, noves tecnologies, que milloren la vida de les persones. Una innovació basada en l’experiència i la millora de la tradició.

La precisió és una de les claus del sistema de treball. Exigeix una activitat concentrada i atenta durant tot el procés, que va des de la idea inicial, passant per la redacció del projecte, fins a la seva materialització. La construcció, el mobiliari, el manteniment...

El diàleg està sempre present ja que l’obra passa a formar part de la identitat dels qui l’habiten i dels qui l’utilitzen. Aquest diàleg busca el confort i també la practicitat, examinant els conflictes i les alegries dels actes quotidians de la vida humana, la qual cosa defineix l’arquitectura enfront d’altres arts. La resposta donada a aquests conceptes, elaborats amb paràmetres íntimament subjectius, caracteritza els projectes fent que cada un d’ells sigui diferents dels altres.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR