Casa RSDB

Riudellots de la Selva

Casa RSDB

Riudellots de la Selva

Amb un curiós requeriment de la propietat es va començar a treballar: “Vull arribar amb el cotxe al fons de la parcel·la”. Per tant, la casa s’aixeca per buscar la llum entre les construccions veïnes i permetre passar per sota. Un volum horitzontal es recolza sobre un element vertical que li dóna la rèplica, tant en forma com en acabat, essent de colors oposats, blanc i negre.

D’aquesta manera, a la planta baixa trobem l’aparcament i els locals de servei mentre que a la planta primera se situa la vivenda amb un programa convencional. En el soterrani es construeix un aparcament pels vehicles de l’empresa familiar.

La vivenda es distribueix en dues bandes. La principal correspon al volum horitzontal i dóna cabuda a la zona de dia i l’habitació principal amb el seu bany. Dins la planta primera del cos vertical hi trobem la zona de nit amb tres habitacions i un bany a més del distribuidor amb l’escala d’accés.

Un gran lluernari central practicable il·lumina tot l’espai central de l’edifici.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR