Casa AP

L'Armentera

Casa AP

L'Armentera

Vivenda unifamiliar aïllada en parcel·la pròpia de 400 m2. La vivenda es distribueix en garatge i zona de dia en planta baixa i zona de nit en planta primera. Al principi es volia tenir el garatge i sales en planta soterrani però degut a la proximitat amb el nivell freàtic es va descartar aquesta possibilitat per l’elevat cost de la fonamentació

L’accés es du a terme per la cara nord per millorar la privacitat de la zona de jardí. El rebedor a doble altura facilita la lectura de l’estructura funcional de la vivenda.

La sala d’estar disposa de doble orientació nord—sud per millorar la ventilació en les èpoques més caloroses. A més disposarà d’un constant contacte amb el jardí, situat a sud per millorar l’assolellament tant de la casa com del propi jardí.

En la planta superior es disposen quatre habitacions, dos banys i un vestidor. Les habitacions disposen de les millors vistes a la Iglesia del poble i al Canigó.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR