Nova botiga Protecsol a Calonge

Sant Antoni de Calonge

Nova botiga Protecsol a Calonge

Sant Antoni de Calonge

Projectem, juntament amb l'Alex Peña d'Artkitetura d'interiors, una nova botiga destinada a la venta de tendals, cortines i tota mena de proteccions solars.

L'interior ha de reflectir la mateixa sensació de pau i tranquilitat que els espais que conformaran els productes un cop col·locats en el seu entorn. Es tracta de tendals i pèrgoles d'alta qualitat destinats a la protecció solar i la creació de zones d'estar en espais exteriors.

Interiorment només es conforma un espai neutre creat mitjançant parets i sostres blancs, paviment de gres imitació de fusta i una il·luminació de baix consum (LED) amb un color similar a la llum solar. La resta de l'espai el configuren els propis productes amb la llibertat que es puguin modificar en el futur. Els únics elements de mobiliari que es proposen són el mostrador principal i un armari servidor on es centralitzen un aparell de tv, cafetera, nevera i espais d'emmagatzematge de productes per poder atendre correctament als clients fent-los sentir còmodes i atenent-los dins mateix de les pèrgoles que s'hi exposen. Aquest mobiliari és de fusta amb la beta molt marcada que en remarca la materialitat i la proximitat amb la natura.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR