CASA JP17

Cassà de la Selva

CASA JP17

Cassà de la Selva

Habitatge unifamiliar ubicat en una parcel·la amb vistes sobre el poble. L’orientació nord-sud ens permet obrir-nos cap al millor assolellament ubicant la façana principal i tot el jardí a Sud.

L’alçada del solar respecte el carrer ens permet gaudir d’intimitat malgrat ubicar la casa al fons i tenir el jardí davant del carrer.

La distribució de la casa s’organitza en dues plantes desiguals en superfície fet que va suposar un repte pel que fa a la configuració de l’edifici com a un conjunt. Per tal de buscar l’assolellament tant per a les zones de dia com per a les habitacions, s’ubiquen totes aquestes estances a la façana principal de l’habitatge deixant a les altres orientacions les zones de servei.

La composició arquitectònica té com a fil conductor una franja que sobresurt de les façanes i que pren la funció d’abraçar les dues plantes en un únic volum dotant-lo de dinamisme i orientant-lo cap a on convé en cada moment. Alhora, fer sortir aquesta làmina serveix per protegir la façana principal de l’assolellament de l’estiu, molt més vertical i agressiu, però permetent l’entrada del sol d’hivern.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR